Tarjoamme digitaalisia palveluita, jotka auttavat tiloja pääsemään tavoitteisiinsa. Hyödynnä palvelumme ja saavuta parempia tuloksia.

€KM-pitoisuusrehut

Maidon pitoisuuksien nousu mahdollistaa paremman maitotilin. Uudet Maituri- ja Opti-pitoisuusrehumme sekä Benemilk nostavat tutkitusti maidon rasva- ja valkuaispitoisuutta tavalla, joka näkyy...

Lue lisää pitoisuuksia nostavista rehuista

Kestävää tuottavuutta

Kestävää tuottavuutta -kokonaisuus perustuu entistä tarkempaan lehmien ruokintaan ja rehuvalintoihin tuotannon eri vaiheissa.

Mitä kestävä tuottavuus tarkoittaa?

Tuotostutka-lypsyrobottiseuranta

Maksuton Tuotostutka-palvelu tarjoaa maidontuottajille tukea tuotosseurantaan ja lehmien tehokkaampaan ruokinnan suunnitteluun. Mukana jo yli 270 lypsyrobotti- ja lypsyasematilaa.

Lue lisää Tuotostutkasta ja liity mukaan

Norra Menu -ruokintalaskuri hevosille

Asiantuntijoidemme kehittämällä Norra Menu -ruokintalaskurilla on helppo tehdä hevoselle sille sopivin ruokintasuunnitelma. Maksuttoman laskurin sekä hevosrehut löydät Norran sivuilta.

Kokeile maksutonta laskuria

MaituriMenu on uusi digitaalinen ruokinnansuunnittelupalvelu, jossa yhdistyvät eri tietokannoista saatava tieto, esim. säilörehuanalyysit. Asiakkuusvastaavamme suunnittelee MaituriMenulla juuri sinun lehmillesi sopivat tehokkaat ja taloudelliset ruokintaratkaisut.