Lantmännen Feedin laajasta tuotevalikoimasta löytyy tehokkaat ruokintaratkaisut naudoille, hevosille, poroille ja lampaille.

Naudanrehut

Luotettavat ja toimivat Maituri-, Opti- ja Benemilk-rehusarjat auttavat maidon- ja lihantuottajaa saavuttamaan tuotostavoitteensa. Maan arvostetuimpiin rehuihin kuuluvan Maiturin hyvinvointia ja terveyttä ylläpitävästä voimasta kertovat lukuisat satatonnarit. Opti-rehut ovat oivallinen valinta perusrehuja arvostavalle tuottajalle. Patentoiduissa Benemilk-rehuissa puolestaan on huippukorkea energiataso.

Herkku-tuoteperhe sisältää tehokkaasti kasvattavat rehut nuorkarjalle ja kattava Melli-kivennäisperhe huolehtii jokaisen naudan kivennäistarpeista. Suurin osa Melleistä sopii myös luomutuotantoon. OMA-tuotesarjan rehut suunnitellaan yksilöllisesti tilan tarpeiden mukaan.

Rehut hevosille, poroille ja lampaille

Lantmännen Feedin valikoima pitää sisällään myös laadukkaat rehut hevosille, poroille ja lampaille. Norra-hevosrehusarja on suunniteltu suomalaisen heinän oheen tukemaan hevosen hyvinvointia ja suorituskykyä. Poron Herkku -tuotesarjan rehut kasvattavat ja tukevat poron kuntoa. Lampaat puolestaan saavat kaiken tarvittavan Lammas-rehuistamme.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä sinun tilallesi sopivat ruokintaratkaisut.

Sivustomme integroidaan keväällä 2019 tuotehallintajärjestelmäämme, jonka jälkeen saat tältä sivulta tarkempaa tietoa rehuistamme. Tiliasiakkaan verkkokaupasta löydät rehujen tuotetiedot ja voit tilata rehut nopeasti ja helposti.

Yhteystiedot

Tarvitsetpa rehuja, siemeniä tai muita tuotantopanoksia autamme sinua valitsemaan juuri sinun tilallesi sopivat ratkaisut. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Kaikki uutiset, Uutuudet

Uudet €KM-pitoisuusrehut nostavat maidon pitoisuuksia

Maitorasvan kysyntä on kasvanut. Maidon hinnoittelu on siksi muuttunut monissa maissa rasvapitoisuutta suosivaksi. 

Lue lisää

Ajankohtaiset uutiset ja ruokintavinkit

Lue ajankohtaisimmat uutiset ja ruokintavinkit sekä tutustu uutuuksiin, tapahtumiin ja kampanjoihin.

Kaikki uutiset ja ruokintavinkit