Yritys

Raisioagro on nyt osa Lantmännen-konsernia, nimeltään Lantmännen Feed Oy. Olemme maailman johtava toimija pohjoisten olosuhteiden lypsykarjan ruokinnassa.

Lantmännen Feed on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen.

Innovatiivinen edelläkävijä

Lantmännen Feed on asiakkaidensa osaava ja luotettava kumppani. Edelläkävijänä panostamme laatuun ja ympäristön hyvinvointiin.

Rehutehtaamme sijaitsevat Kouvolassa ja Ylivieskassa. Pääkonttori sijaitsee Turussa, myyntikonttorit Kouvolassa, Kokkolassa ja Siilinjärvellä. Toimintamme painopiste on rehuissa ja ruokintaosaamisessa. Muut tuotantopanokset ja -tarvikkeet täydentävät nautatiloille suunnattuja palvelujamme.

Vastuullinen toimija

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 20 000 ruotsalaista maanviljelijää, sillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa.

Lantmännen-konsernin liikevaihto on 50 miljardia Ruotsin kruunua. Pyrimme peltoresursseja ja erityisesti viljaa hyödyntämällä edistämään maatalouden elinvoimaisuutta. Tutkimus ja kehitys sekä koko arvoketjun kattava liiketoiminta varmistavat, että voimme toimia vastuullisesti aina pellosta pöytään.

lantmannen.com