Raisioagro on nyt osa Lantmännen-konsernia, nimeltään Lantmännen Feed Oy. Olemme maailman johtava toimija pohjoisten olosuhteiden lypsykarjan ruokinnassa.

Lantmännen Feed on asiakastiloilleen ja muille yhteistyökumppaneilleen eteenpäin katsova kasvun innostaja. Toimintamme ytimessä ovat vankka lehmien ruokinnan erikoisosaaminen sekä innovatiiviset ja ekologiset huippurehut, jotka mahdollistavat nautatiloille paremmat tuotokset.

Autamme asiakkaitamme tuottamaan kuluttajille terveellistä ruokaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti eläinten hyvinvointia edistäen.

Innovatiivinen edelläkävijä

Lantmännen Feed on asiakkaidensa osaava ja luotettava kumppani. Edelläkävijänä panostamme laatuun ja ympäristön hyvinvointiin.

Rehutehtaamme sijaitsevat Kouvolassa ja Ylivieskassa. Pääkonttori sijaitsee Raisiossa, myyntikonttorit Kouvolassa, Kokkolassa ja Siilinjärvellä. Toimintamme painopiste on rehuissa ja ruokintaosaamisessa. Muut tuotantopanokset ja -tarvikkeet täydentävät nautatiloille suunnattuja palvelujamme.

Vastuullinen toimija

Lantmännen on maatalousosuuskunta ja johtava toimija maatalouden, koneiden, bioenergian ja elintarvikkeiden alalla Pohjoismaissa. Lantmännenin omistaa 25 000 ruotsalaista maanviljelijää, sillä on 10 000 työntekijää sekä toimintaa yli 20 maassa.

Lantmännen-konsernin liikevaihto on 45 miljardia Ruotsin kruunua. Pyrimme peltoresursseja ja erityisesti viljaa hyödyntämällä edistämään maatalouden elinvoimaisuutta. Tutkimus ja kehitys sekä koko arvoketjun kattava liiketoiminta varmistavat, että voimme toimia vastuullisesti aina pellosta pöytään.

lantmannen.com

Yhteystiedot

Tarvitsetpa rehuja, siemeniä tai muita tuotantopanoksia autamme sinua valitsemaan juuri sinun tilallesi sopivat ratkaisut. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Suomen tunnetuimmat rehubrändit

Haluamme auttaa ja inspiroida asiakkaitamme tuottamaan puhdasta, terveellistä ruokaa kannat­tavasti ja ympäristöä kunnioittaen. Rehubrändimme ovat tunnettuja ja arvostettuja, lupauksiimme voi...

Lue lisää

Palvelut ja innovaatiot työsi tukena

Tarjoamme digitaalisia palveluita, jotka auttavat tiloja pääsemään tavoitteisiinsa. Hyödynnä palvelumme ja saavuta parempia tuloksia.

Lue lisää palveluistamme